Топ 5: куфари за ръчен багаж с полезни функции

Публикувано от Kufarite на

Без значение дали отскачате често извън града с кола или се впускате в кратки самолетни екскурзии, практичният малък куфар за ръчен багаж се превръща в незаменим спътник. Търсите нов верен придружител за вашите пътешествия? Преди да започнете да се оглеждате за куфари за ръчен багаж, се уверете, че ще изберете точния размер за вашите нужди, съобразен и със стандартите на авиокомпаниите, с които най-често летите.

Топ 5: куфари за ръчен багаж с полезни функции

Имайте предвид, че  размерите и обемът са само едната страна на монетата, когато избирате куфар за ръчен багаж. По-важното е да обърнете внимание на качеството. Причината? Куфарите за ръчен багаж не само пътуват по-често от техните по-големи събратя, но и се използват по различен начин. На теория, те не се чекират и не минават през стресиращите манипулации, които срещат големите куфари в ръцете на товарачите по летищата. Но техните дръжки и колела са склонни по-бързо да се амортизират поради по-честата ескплоатация. Фокусирайте се върху тези характеристики, когато си харесвате модел, и се запознайте с нашите съвети при избор на куфар.

И не на последно място: разглеждайки куфари за ръчен багаж, изберете този, който ви е удобен и пасва най-много на вашия стил на пътуване. На пазара в днешно време се предлагат най-различни варианти с полезни характеристики и функции: твърди и меки, с 2 или 4 колела, с преден джоб за бърз достъп до документи и електорнни устройства, с USB порт за зареждане на телефон или с допълнително разширение за обемист багаж. За ваше улеснение, сме подбрали селекция от 5 фантастично добри куфари за ръчен багаж на Titan и Travelite именно с такива полезни функции. Вижте ги:

Твърди куфари за ръчен багаж с преден джоб
1. Твърд куфар Titan Xenon Deluxe
куфар за ръчен багаж с преден джоб Titan Xenon Deluxe

Тегло: 2.9 кг 
Размери: 55 x 40 x 22 см 
Обем: 40 л 
Брой колела: 4 
Материал: поликарбонат 
Вижте куфара в нашия онлайн магазин.

Твърдите куфари Titan Xenon Deluxe е ненадминатата луксозна серия на немския специалист по качествни багажни изделия. Черупката им е с уникална матова повърхност, наподобяваща пчелна пита и изработена от специален поликарбонат. Той се отличава с изключителна здравина, висока устойчивост на надраскване и удар (дори при ниски температури) и ниско тегло.

Звездата на серията Titan Xenon Deluxe определено е многофункционалният куфар за ръчен багаж, снабден с удобен преден джоб. В него може да се съхраняват лаптоп до 17 инча и таблет в съответните вградени отделения, а важни документи и други предмети като захранващ кабел и пр. ще намерят своето място в различните допълнителни джобове.

2. Твърд куфар Travelite City
куфар с преден джоб Travelite City

Тегло: 3.40 кг 
Размери: 55 x 40 x 20 см 
Обем: 40 л 
Брой колела: 4 
Материал: ABS 
Вижте куфара в нашия онлайн магазин.

Небрежно елегантният дизайн отличава твърдия куфар за ръчен багаж Travelite City като надежден спътник по всяко време и навсякъде, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Изработен е от здрав ABS, с протектори на ъглите за допълнителна стабилност, а просторният преден джоб с вграден цип ще ви осигури бърз достъп до важни документи за пътуване, например. Там може да поместите още лаптоп до 17,3 инча в предвиденото вградено отделение за съхранение, както и други дребни предмети.

3. Твърд куфар Travelite Motion
куфар за ръчен багаж с преден джоб Travelite Motion

Тегло: 2.5 кг 
Размери: 55 x 39 x 23 см 
Обем: 43 л 
Брой колела: 4 
Материал: полипропилен 
Вижте куфара в нашия онлайн магазин.

Куфарът за ръчен багаж Travelite Motion е изработен от неразрушим и изключително лек полипропилен – идеален избор за тези, които често пътуват. Без съмнение, с него вещите ви ще са оптимално защитени във всяка една ситуация. Специалният акцент тук отново е практичният преден джоб. С бърз и лесен достъп от горната страна на куфара, предният джоб предлага незаменимо удобство. В  него могат да се поместят лаптоп или таблет до 15,6 инча в предвиденото вградено отделение, както и документи, захранващи кабели и др.

Куфар за ръчен багаж с USB порт за зареждане на телефон
4. Твърд куфар Titan Compax
куфар с USB порт Titan Compax

Тегло: 2.9 кг 
Размери: 55 x 37 x 20 см 
Обем: 43 л 
Брой колела: 4 
Материал: полипропилен 
Вижте куфара в нашия онлайн магазин.

Компактен дизайн в комбинация с футуристични форми – това са новите куфари Titan Compax. Забележителната карбонова повърхност им придава не само висококачествен характер. Благодарение на вложения полипропилен тя ги прави и изключително стабилни. При това подсилените с протектор ъгли осигуряват допълнителна защита.

Но това съвсем не е всичко: практичният куфар за ръчен багаж от серията се предлага с една изключително полезна функция. Той е снабден с USB порт за зареждане на смартфон или таблет на път (външната батерия не е включена в предложението). С куфар за ръчен багаж Titan Compax вещите ви не само ще са добре защитени, но и ще сте сигурни, че ще останете винаги във връзка с останалия свят, когато сте на път.

Куфар за ръчен багаж с допълнително разширение за обемист багаж
5. Мек куфар Travelite Capri
куфар за ръчен багаж с допълнително разширение Travelite Capri

Тегло: 2.7 кг 
Размери: 53 x 39 x 20-24 см 
Обем: 41-50 л 
Брой колела: 2 
Материал: полиестер 600 D 
Вижте куфара в нашия онлайн магазин.

Изработени от изключително устойчив на разкъсване полиестер, куфари Travelite Capri осигуряват оптимално оползотворяване на пространството и сигурно съхранение на багажа ви. Класическият дизайн ги превръща в най-добрия избор за всяко пътуване, когато искате да заложите на качеството и стила.

Моделът за ръчен багаж с 2 колела, снабден с три удобни външни джоба, се предлага с допълнително разширение за обемист багаж. Благодарение на тази полезна функция ще може да увеличите капацитета на опаковане с до 16%, като отворите разширяемото отделение с цип острани. Така ще сте спокойни, че ще успеете да поберете багажа си плюс някои друг сувенир на връщане към дома след ваканция.

БОНУС: най-лекият модел куфар за ръчен багаж
Мек куфар Travelite Cabin
куфар за ръчен багаж Travelite Cabin

Тегло: 1.9 кг 
Размери: 52 x 39 x 20 см 
Обем: 44 л 
Брой колела: 2 
Материал: полиестер 
Вижте куфара в нашия онлайн магазин.

С абсолютно перфектни мерки за ръчен багаж, куфари Travelite Cabin e най-добрият избор, който може да направите, ако търсите практична и елегантна мека пътна чанта за следващото си кратко пътешествие или пътуване със самолет. Серията куфари, създадени специално за ръчен багаж, се отличават с изключително лека конструкция (тежат само 1.9 кг!) и стилен дизайн. Снабдени са и с два удобни предни джоба за бърз достъп до документи и др.

Разгледайте и останалите ни предложения за куфари за ръчен багаж и направете най-добрия избор за себе си!


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *