Как да изберем точния размер куфар

Публикувано от Kufarite на

Предстои ви пътуване и имате куп неща да планирате? Един от най-важните въпроси, който стои пред всички в тази ситуация, е какъв размер куфар да изберем. За тази цел трябва да се вземат различни фактори предвид, сред които ключов е продължителността на пътуването.

Куфарите на доказаните немски марки Titan и Travelite, които предлагаме, са налични в три размера: S, M и L. По-долу ще се запознаете с техните базови характеристики и допълнителна важна информация. Като например, дали избраният размер куфар е подходящ за ръчен багаж и на какво още трябва да обърнете внимание при опаковането на багажа. Към описанието на всеки размер са добавени линкове, които ще ви отведат към съответните налични модели в нашия сайт. Надяваме се, че с наша помощ ще откриете подходящ куфар за вас и вашето семейство бързо и без много усилия! А сега нека видим как да…

Изберете точния размер куфар!

luggage-size_Paradoxx_SРазмер куфар S

Височина: до 55 cm

Препоръчва се за:

  • Уикенд пътуване.
  • Кратки екскурзии до 3 дни.

Подходящ за ръчен багаж: да

Разгледайте куфарите в размер S на Titan и Travelite.

Забележка:

Ако искате да използвате куфара си като ръчен багаж в самолет, препоръчваме първо да се запознаете със стандартите за ръчен багаж на авиокомпанията, с която ще пътувате.

luggage-size_Paradoxx_MРазмер куфар M

Височина: от 60 до 69 cm

Препоръчва се за:

  • Пътешествия за 3 до 7 дни.

Подходящ за ръчен багаж: не

Разгледайте куфарите в размер M на Titan и Travelite.

Размер куфар L

Височина: от 73 до 79 cm

luggage-size_Paradoxx_LПрепоръчва се за:

  • Пътуване в рамките на 7 до 14 дни.
  • Уикенд и кратки екскурзии на двама до трима души.

Подходящ за ръчен багаж: не

Разгледайте куфарите в размер L на Titan и Travelite.

Забележка:

При опаковане обърнете внимание на максималното допустимо тегло на на багажа по стандартите на авиопревозвача, с който ще пътувате. Освен това имайте предвид, че повечето компании изискват допълнително заплащане, ако общият размер на куфара ви надвишава 159 см (дължина + широчина+ височина).