Букетът цветя и картичката от децата са сред задължителните елементи. Но ако искате да изненадате любима жена със запомнящ се подарък за 8 март или друг повод, трябва да се постараете повече. Идеите, които сме събрали по-долу, надяваме се, ще ви помогнат да изберете по-нестандартен начин да зарадвате своити близки дами.

5 идеи за подарък за 8 март

Колаж в рамка

women gift ideas 1

Ще ви отнеме повече време, но е великолепен начин да покажете колко цените човека, за който създавате подаръка. Подберете най-хубавите спомени на снимки заедно и ги принтирайте. След това може да ги разположите в „облак” от рамки, които се продават в магазините, или пък да ги залепите на голямо парче картон, да добавите лични послания  и да рамкирате целия картон.

Курс за изработка на бижу

women gift ideas 2

Хубавото бижу е винаги прекрасна идея за подарък. А ако дамата е творческа натура, шансът да създаде собствено бижу би била страхотен начин да я зарадвате. У нас вече се предлагат няколко различни курса, просто трябва да се разтърсите и да изберете този, който най-много ще пасне на любимата жена.

Спа процедури

women gift ideas 3

Какъв по-хубав подарък за 8 март от уикенд извън града с бонус спа? Вариантите са много – може да резервирате например хотел във Велинград, Хисаря или Огняново, и да подарите и на себе си почивка на чист въздух и релаксиращи процедури. Ако нямате как да осъществите плана в този мащаб, може да подарите ваучер за масаж в студио във вашия град.

Козметично куфарче

women gift ideas 4

Ако дамата, за която избирате подарък за 8 март, обича да пътешества, със сигурност ще я зарадвате с подходящ аксесоар за път. Може да се насочите към качествен и ефектен куфар, като например тези от серията Titan Spotlight Flash – създадени специално за шоуто Germany`s Next Topmodel на Хайди Клум. Или пък да подарите хубав козметичен куфар, благодарение на които гримове и тоалетни принадлежности ще са винаги идеално подредени и защитени по време на път. Като козметичното куфарче от серията Limit на Titan.

Ваучер за любим магазин

women gift ideas 5

Често се случва подаръка, който смятаме за перфектен, да не се приема чак с такова въодушевление, което сме очаквали. Затова, ако не сте сигурни на какво точно да се спрете, заложете на сигурното. Подаръте ваучер за любимия магазин и оставете дамата сама да избере своя подарък.

Категории: Любопитно

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *