Промоция на куфари на Titan и Travelite

Обмисляте да отскочите до Гърция или някъде по-далеч през почивните дни около 3 март? А може би вече планирате по-дълга екскурзия около първите пролетни дни? Сред най-важните предпоставки, за да протече почивката ви максимално гладко, е да изберете надежден и качествен куфар, който няма да ви предаде на път.

С наближаването на пролетта и откриването на сезона на екскурзиите ви предлагаме да се възползвате от нашата специална промоция на куфари на Titan и Travelite. Поръчайте от kufarite.com и вземете 10% отстъпка, като въведете промо код march при финализиране на поръчката. Едновременно с тази промоция може да се възползвате от допълнителна отстъпка в размер на 5% на конкретни модели, сред които куфарите Travelite Orlando – размер S за ръчен багаж, Travelite Elbe Two – размер M, Titan Xenon – размер M, и Titan CEO – размер L. Разгледайте нашите предложения и изберете точния размер куфар, като се запознаете и със съветите ни по темата тук.

Комбинираната промоция на куфари Titan и Travelite с отстъпки до 15% е валидна от 26 февруари до 10 март и/или до изчерпване на количествата.

Ние от kufarite.com добре разбираме, че всеки има нужда от качествен куфар, с който да се отправи на заслужена почивка или бизнес командировка. В нашия сайт ще откриете голямо разнообразие от модели на утвърдените немски специалисти по багажни изделия Titan и Travelite.

Всички куфари на Titan и Travelite се изработват с безкомпромисен фокус върху качеството на продуктите и нуждите на клиентите. Дизайнът им е проектиран и разработен в Германия, като се произвеждат с най-новите материали, аксесоари и производствени технологии. Преди да бъдат пуснати в продажба, всички куфари и съответните им компоненти преминават през най-разнообразни тестове за издръжливост, които трябва да изпълнят, без никакво изключение. Предлагат се с 2-годишна гаранция, като твърдите куфари от високия клас са с гаранция от 3 години. Осигурен е извънгаранционен сервиз след изтичане на гаранцията.

Категории: Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *