Хубавият и качествен куфар би могъл да ви придружава в пътешествията дълги години. Покупката му е инвестиция, за която трябва да се погрижите добре. От съществена важност за дългия живот на куфара е и правилната експлоатация, грижа и съхранение. А за да бъде багажа ви винаги в перфектен вид, може да го защитите на път или у дома с нашите калъфи за куфар Travelite, налични в 2 размера (M и L) и 4 атрактивни нюанса. Сега може да се възползвате и от специалната промоция: купи куфар, вземи подарък калъф за куфър.

Купи куфар, вземи подарък калъф за куфар

промоция

До края на август при покупка на куфар или куфари от kufarite.com (размер M или L) получавате подарък – калъф за куфар Travelite в съответния размер (M или L) в един от четирите налични нюанса.

Калъфите за куфар Travelite са изработени от водоустойчив и еластичен материал (85% полиестер и 15% еластан). Те предпазват от прах, драскотини и допълнително замърсяване. При това са изключително леки (само 180 г) и не придават допълнителна тежест на багажа. Размерът им е универсален, а дизайнът ще придаде нов характер на добре познатия ви спътник в пътешествията. А когато се приберете вкъщи, може лесно да почистите калъфа и да облечете куфара си отново с него, за да го предпазите от прах и замърсявания до следващото приключение.

Бъдете сигурни: багажът ви ще е винаги идеално защитен с калъфи за куфар Travelite.

Промоцията купи куфар, вземи подарък калъф за куфар е валидна до 31 август 2019 г. и/или до изчерпване на количествата.

Категории: Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *