Тази Коледа зарадвайте себе си или своите близки със специален подарък куфар от нашата коледна промоция с куфари и други багажни изделия на Titan и Travelite. Може да избирате още измежду наличните раници, чанти за ръчен багаж и аксесоари за пътуване.

Специално за Коледа и до края на декември 2020 г. имате възможност да закупите куфар, раница или аксесоари за пътуване на Titan и Travelite от нашия сайт на празнична цена. Коледната ни промоция предоставя отстъпка  от 12% от цената на всички продукти. Подарете (си) сигурност и спокойствие на път. Разгледайте нашите твърди и меки куфари, предложения за ръчен багаж, раници и аксесоари и изберете доверен спътник в бъдещи приключения. Защото, макар да живеем в особени времена, ние вярваме, че скоро отново ще може да пътешестваме свободно. А куфарите и другите багажните изделия на Titan и Travelite са безспорно надеждна инвестиция и верен придружител на път дълги години.

Празничната ни коледна промоция на Titan и Travelite е валидна до 31 декември и/или до изчерпване на количествата. Поръчайте сега!

Titan и Travelite са сред водещите фирми за куфари в Европа. Качеството и стабилността са два от основните приоритети на немските компании. Като създатели на тенденции, новатори и пазарен лидер, те непрекъснато развиват своите продукти. За да постигнат това, работят на национално и международно ниво с експерти в областта на производството и преработката на различни материали, технологията за заключване и дизайна. Всеки куфар и съответните му компоненти преминава през различни тестове за издръжливост, които трябва да изпълнят, без никакво изключение. Дизайнът е проектиран и разработен в Германия, с типичния немски акцент върху качеството на продукта. Куфарите и другите багажни изделия се произвеждат, използвайки най-новите материали, аксесоари и производствени технологии.

Категории: Промоции

1 Коментар

Капка Благоева Чаушева · 12/12/2020 на 23:33

За изгодна оферта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *