Празниците продължават и през януари с новата промоция на куфарите на Titan и Travelite. Харесайте и поръчайте своя куфар, авиочанта, раница или козметично куфарче от kufarite.com  и вземете 5% отсъпка. А ако изберете 2 или повече продукта (включително аксесоари), ще се възползвате от допълнителна отстъпка от 5% от крайната цена при завършване на поръчката.

Януарската промоция е валидна от 6 до 31 януари 2020 г. и/или до изчерпване на количествата. Доставката над 50 лв. е безплатна до офис на Еконт в цялата страна или с фиксирана цена от 10 лв до посочен от вас адрес на територията на България.

Защо да изберете куфар Titan и Travelite? Багажните изделия на двете утвърдени немски марки се изработват с безкомпромисен фокус върху качеството на продуктите и нуждите на клиентите. Дизайнът им е проектиран и разработен в Германия, като се произвеждат с най-новите материали, аксесоари и производствени технологии. Преди да бъдат пуснати в продажба, всички куфари и съответните им компоненти преминават през най-разнообразни тестове за издръжливост, които трябва да изпълнят, без никакво изключение. Предлагат се с 2-годишна гаранция, като твърдите куфари от високия клас са с гаранция от 3 години. Осигурен е извънгаранционен сервиз след изтичане на гаранцията.

Категории: Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *