3 идеи за Свети Валентин

Публикувано от Kufarite на

Коледа и Нова година отминаха, идва ред на Свети Валентин. Може би вече се чудите с какво да зарадвате любимия човек? А може и 14 февруари въобще да не ви вълнува – нали казват, че всеки ден би трябвало да е празник на любовта? Какъвто и да е случаят, ние сме насреща, за да споделим 3 интересни идеи за Свети Валентин, а и не само. Благодарение на тях бихте могли да избягате от клишетата и да разнообразите празника по един вълнуващ и за двама ви начин. Нека сега обърнем внимание на…

3 идеи за Свети Валентин

1. Личният почерк

Това, в крайна сметка, е всичко, което прави един подарък истински ценен. Затова тази година сгответе любимито ястие на партньора у дома, вместо баналната вечеря на свещи в претъпкан с други двойки ресторант. Подарете валентинка, направена от вас, вместо да си давате парите за картичка с изтъркани от смисъл послания. „Сглобете” собствена шоколадова кутия с любимите вкусове на своята половинка, вместо да връчите обикновена кутия с бонбони от магазина. Повярвайте ни – ще се оцени.

2. Храна за душата

Ако се чувствате по авантюристично настроени, кажете „Не!” на шоколада и цветята и разнообразете празника с нови изживявания. Може да подарите курс за рисуване с дегустация на вино, ако сте артистични натури или пък да посетите хубава театрална постановка. А защо пък да не се запишете и на курс в кулинарно училище, където заедно да усвоите нови кулинарни тънкости? Със сигурност ще ви бъде забавно. Нашият личен фаворит в тази категория е предложението за екскурзия за двама. Дали в България или пък романтична Италия или Франция, дори в съседна Гърция – времето, прекарано заедно на път и в нова обстановка, ще ви зареди истински.

3. Практичният подарък

Да си го кажем направо – плюшените мечета и сърца, така популярни около Свети Валентин, са подходящ подарък за лица под 12 години, Така че ако искате да подарите на любимия човек вещ, която ще остане с нея или него за дълго време и истински ще се оцени, се насочете към нещо друго. Хубавото бижу винаги е добър вариант, но защо не избягаме още по-надалеч от клишетата? По-долу сме подбрали за вас няколко предложения, които със сигурност ще допаднат на половинката ви, ако обича да пътува. Между другото те особено отлично се комбинират с идеята да прекарате празника на почивка от горната точка.

За нея

Козметичен куфар Titan Limit

Куфар за ръчен багаж Titan Spotlight Flash

 

Куфар Titan Paradoxx

За него

Авиочанта Travelite CrossLITE

Пътна чанта на колела Travelite Basics

Куфар от серия Travelite Vector

Категории: Любопитно

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *