С настъпването на пролетта и наближването на Великден сезонът на пътешествията е официално открит. Предстои ви пътуване, а вашият куфар не е в добра форма? Тогава е време за нов! Предлагаме ви да се възползвате от специалната ни промоция за Великден и да поръчате куфар Titan или Travelite с 15% отстъпка от kufarite.com. Те са подходящи за всеки вид пътуване и така проектирани и изработени, че да издържат дълги години на път.

Промо за Великден: куфар Titan и Travelite с 15% отстъпка

До края на април ще пускаме в промоция и с 15% отстъпка различни модели на Titan и Travelite. Следете нашия сайт, за да се запознаете с промоционалните ни предложения и изберете своя нов куфар!

Кампания ще се проведе от 5 до 30 април 2019 г. и/или до изчерпване на количествата. Доставката е безплатна до офис на Еконт в цялата страна или с фиксирана цена от 10 лв до посочен от вас адрес на територията на България.

Защо да изберете куфар Titan и Travelite? Багажните изделия на двете утвърдени немски марки се изработват с безкомпромисен фокус върху качеството на продуктите и нуждите на клиентите. Дизайнът им е проектиран и разработен в Германия, като се произвеждат с най-новите материали, аксесоари и производствени технологии. Преди да бъдат пуснати в продажба, всички куфари и съответните им компоненти преминават през най-разнообразни тестове за издръжливост, които трябва да изпълнят, без никакво изключение. Предлагат се с 2-годишна гаранция, като твърдите куфари от високия клас са с гаранция от 3 години. Осигурен е извънгаранционен сервиз след изтичане на гаранцията.

Категории: Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *