Направете празниците специални за себе си или своите близки, които обичат да пътешестват, с подарък, който ще бъде с тях дълги години. Подарете им куфар на Titan или Travelite с нашата коледна промоция.

Коледна промоция: 10% отстъпка на всички куфари Titan и Travelite, още 5% отстъпка при поръчка на два или повече продукта

До края на декември 2019 г. може да се въползвате от специалната ни коледна промоция с 10% отстъпка на всички куфари Titan и Travelite. А ако изберете два или повече от нашите продукти, ще получите допълнителна отстъпка от 5% от крайната цена, която ще се начисли при завършване на поръчката.

Нашата коледна промоция е валидна от 8 до 31 декември 2019 г. и/или до изчерпване на количествата. Доставката над 50 лв. е безплатна до офис на Еконт в цялата страна или с фиксирана цена от 10 лв до посочен от вас адрес на територията на България.

Защо да изберете куфар Titan и Travelite? Багажните изделия на двете утвърдени немски марки се изработват с безкомпромисен фокус върху качеството на продуктите и нуждите на клиентите. Дизайнът им е проектиран и разработен в Германия, като се произвеждат с най-новите материали, аксесоари и производствени технологии. Преди да бъдат пуснати в продажба, всички куфари и съответните им компоненти преминават през най-разнообразни тестове за издръжливост, които трябва да изпълнят, без никакво изключение. Предлагат се с 2-годишна гаранция, като твърдите куфари от високия клас са с гаранция от 3 години. Осигурен е извънгаранционен сервиз след изтичане на гаранцията.

Категории: Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *